Ladybug Journey

Onze visie

Organic Food Badge 2
Wheelbarrow

Duurzaamheid, delen, omgeving en betrokkenheid zijn onze kernwaarden. We willen deze kernwaardes op alle vlakken laten terug komen binnen Buitendelen.

Duurzaamheid willen we uitdragen in de breedste zin van het woord. Natuurlijk willen we op een duurzame manier bouwen en de huizen voorzien van energie. Daarnaast behelst duurzaamheid ook dat we waarde toevoegen, natuur behouden en de biodiversiteit herstellen.

We willen met elkaar delen waar het kan en op deze manier de druk op onze omgeving en de aarde verminderen. We doen dit met behoud van privacy. We willen onze voetafdruk verkleinen en de zorg voor het terrein gezamenlijk dragen.

 

De omgeving speelt een belangrijke rol binnen BuitenDelen. Wij als bewoners zijn graag betrokken bij de omgeving, het dorp en de gemeenschap. Goed noaberschap staat bij ons centraal. 
 

River

wie zijn wij?

Momenteel zijn wij een groep van drie huishoudens, in totaal 4 personen. We hebben allemaal een passie voor de natuur en voor duurzaamheid. We zijn van verschillende leeftijden en zijn werkzaam in verschillende werkvelden. 

Wat ons bindt is ons prachtige project. We willen allemaal graag buiten leven als onderdeel van de natuur. Tevens vinden we het belangrijk dat we stil staan bij de impact op onze leefomgeving.
 We willen een voorbeeld zijn van een nieuwe en duurzame manier van leven.

100% Nautral 3
100% Nautral 3

 

Frank en Jessica

Wij voelen ons wereldburgers die een eigen plek willen bouwen om steeds weer thuis te komen. Daarbij geven we de natuur graag een hoofdrol binnen en buiten ons huis.  


Jeroen

Groene omgeving geeft me rust. Landschap herstellen samen met mede-erfbewoners is prachtig. Er ieder seizoen van kunnen genieten is geweldig.


Gonny

Wandelen en spelen langs het water van de zee, de IJssel, de Soestwetering is wat ik fijn vind. Ik zie uit naar de IJslandse paardjes in de wei.

B37B2067-490B-4703-8149-1726EE079134_edi
IMG_20180616_122404_edited_edited.jpg
jeroen%20voor%20www%20BuitenDelen%2023%2